Image

 

Dykkerkontakten har i tre år hatt avtale med Vertikal Helseassistanse AS slik at pionerdykkere har hatt en

garantert maksimumstid for å komme til legespesialist og medisinsk behandling/operasjon. Det har vært begrenset bruk av ordningen. Dykkerkontakten har nå valgt å avslutte den pr 31. mai i år. De pionerdykkere og samlivspartnere som selv ønsker å fortsette ordningen har fått tilbud fra Vertikal om å gjøre dette, men må da selv betale det forsikringen koster.

Vedlagt finnes en brosjyre fra Vertikal som informerer om forsikringsordningen.

 

Ordningen gjelder fra det tidspunktet forsikringen tegnes. Ved å melde deg på ordningen før 31. mai så vil tiden Dykkerkontakten har hatt ordningen telle med i tidsgarantien. Det er derfor viktig å merke av på bestillingsskjemaet at du er pionerdykker og har vært under ordningen med Dykkerkontakten.

 

Prisen på forsikringen er kr 1 950 pr person med samme tidsgaranti som Dykkerkontakten har hatt, 10 dager for å komme til legespesialist og 20 dager for behandling/operasjon.

 

Du fyller selv ut bestillingsskjemaet og sender det/fakser det til vertikal, husk å notere Pionerdykker/Dykkerkontakten. Ønsker du hjelp eller har spørsmål så ta gjerne kontakt med sykepleier Liv hos Dykkerkontakten, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf 97 14 40 30.