Bufferkurs2

”Bufferkurs” for par er et samlivskurs spesielt utviklet for par som har vært sammen lenge nok til å ha opplevd at de samme konfliktene og irritasjonene har en tendens til å gjenta seg. Dette er en naturlig utvikling, og det skjer fordi de varige forskjellene i paret blir tydeligere med tiden. I bufferkurset lærer kursdeltakerne hvordan de kan forstå og takle følelsene som dette vekker, og de lærer hvordan de varige forskjellene kan håndteres på en måte som styrker forholdet, i stedet for å skape avstand.

Kurset er for dere som kjenner dere igjen, og som kan tenke dere å lære mer om hvordan bedre hverdagen sammen. I samarbeid med Stiftelsen Kirkens familierådgivning arrangerer vi tilrettelagt helgekurs for par 29. – 30. oktober på Leangkollen hotell i Asker.

Samlivskurset er med vekt på

  • å styrke samholdet og hverdagskjærligheten
  • å tilby verktøy som kan gjøre det lettere å mestre negative følelser, irritasjoner, konflikter og personlighetsforskjeller
  • å gi kunnskap om hva som skaper gode parforhold

Mange par klarer intuitivt å håndtere forskjellene - ja, som til og med klarer å bruke forskjellene som en kilde til godlynt humor og vedvarende nysgjerrighet på hverandre. For disse parene oppleves ikke forskjellene som en trussel mot forholdet, men som muligheter til å bygge kjennskap til hverandre, trygghet, nærhet og intimitet.

Ved å studere par som får dette godt til, har forskerne fremskaffet solid kunnskap om hva som skaper langvarige, gode parforhold. Bufferkurset bygger på denne kunnskap.

Kurset er livssynsnøytralt og bygger i hovedsak på forskningsbasert kunnskap og systematiske tilbakemeldinger fra par og kursledere.

Egenandel kr 1000 pr par for kurs og opphold.

Ta kontakt med Hilde i Dykkerkontakten for mer informasjon og påmelding: mobil: 92452106, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

http://bufferkurs.no/index.php/om-kurset/kursets-innhold